Portrætter

On location 

On location

 

Ved stranden, i hjemmet, på virksomheden eller ... ?

Omgivelserne kan være med til at skabe stemning og fortælle historien om den eller de mennesker, der er på billedet. Blomsterbinderen i sin forreting, det forelskede par ved stranden osv.

Andre gange er det bare lettere, at fotografen kommer til jer – f.eks. når der skal tages mange portrætter af mennesker, der allerede er samlet et sted.

Indendørs

Vi har altid et par flash, stativer og paraplyer med, så vi kan supplere det naturlige lys og sikre et professionelt resultat. Ved fotografering af nyfødte har vi desuden et par fastlyslamper med, så vi undgår de hårde lysglimt.

Udendørs

Der er jo aldrig nogen garantier for, at vejret er godt, men lyset er smukkest, når solen står lavt i de tidlige morgentimer, eller når dagen begynder at gå på hæld.

Hvis der er brug for at tage billeder midt på dagen, vil vi typisk trække lidt ind i skyggen, hvis der er høj solskin.

Vi har også flash, reflektorer, stativer og paraplyer med, som kan supplere det naturlige lys – de kan dog være svære at bruge, hvis det blæser alt for meget.

Priser

 

Portræt on location

1.500 kr. (incl. moms) + transport (gratis i Odsherred).

Du bestemmer, hvor vi skal mødes, og jeg sætter ca. 45 min. af til selve fotograferingen.

Efterfølgende udvælger jeg de bedste billeder og uploader dem til et lukket galleri på nettet, så du kan vælge mellem dem. Herefter færdiredigerer jeg det valgte billede.

I prisen er inkluderet: 1 portræt leveret som elektronisk fil i høj opløsning. Hvis du ønsker flere portrætter, kan de tilkøbes for 250 kr. pr. stk.

Portrætserie on location

2.500 kr. (incl. moms) + transport (gratis i Odsherred).

Du bestemmer, hvor vi skal mødes, og jeg sætter ca. 1½ time af til selve fotograferingen.

Efterfølgende udvælger jeg de bedste billeder og uploader dem til et lukket galleri på nettet, så du kan vælge mellem dem. Herefter færdiredigerer jeg de 5 valgte billeder.

Portrætserien er oplagt, hvis du har brug for forskellige typer af portrætter (fx. mere eller mindre formelle), eller hvis du ønsker portrætter af flere personer (fx. en familie, der gerne vil have billeder af børnene hver for sig og nogle, hvor alle er sammen).

I prisen er inkluderet: 5 portræt leveret som elektroniske filer i høj opløsning. Hvis du ønsker flere portrætter, kan de tilkøbes for 250 kr. pr. stk.

Tidligere indlæg:

 

Forsidefoto

Forsidefoto

Vi har fotograferet denne søde korthusbyggende familie til forsiden af TrygFondens Trykhedsmåling