Portrætter

On location og i studie 

On location

 

Ved stranden, i hjemmet, på virksomheden eller ... ?

Omgivelserne kan være med til at skabe stemning og fortælle historien om den eller de mennesker, der er på billedet. Blomsterbinderen i sin forreting, det forelskede par ved stranden osv.

Andre gange er det bare lettere, at fotografen kommer til jer – f.eks. når der skal tages mange portrætter af mennesker, der allerede er samlet et sted.

Indendørs

Jeg har altid et par flash, stativer og paraplyer med, så jeg kan supplere det naturlige lys og sikre et professionelt resultat. Ved fotografering af nyfødte har jeg desuden et par fastlyslamper med, så vi undgår de hårde lysglimt.

Udendørs

Der er jo aldrig nogen garantier for, at vejret er godt, men lyset er smukkest, når solen står lavt i de tidlige morgentimer, eller når dagen begynder at gå på hæld.

Hvis der er brug for at tage billeder midt på dagen, vil jeg typisk trække lidt ind i skyggen, hvis der er høj solskin.

Jeg har også flash, reflektorer, stativer og paraplyer med, som kan supplere det naturlige lys – de kan dog være svære at bruge, hvis det blæser alt for meget.

Priser

 

Portræt on location

2.000 kr. (incl. moms) + transport (gratis i Odsherred).

Du bestemmer, hvor vi skal mødes, og jeg sætter ca. 45 min. af til selve fotograferingen.

Efterfølgende udvælger jeg de bedste billeder og uploader dem til et lukket galleri på nettet, så du kan vælge mellem dem. Herefter færdiredigerer jeg det valgte billede.

I prisen er inkluderet: 1 portræt leveret som elektronisk fil i høj opløsning. Hvis du ønsker flere portrætter, kan de tilkøbes for 250 kr. pr. stk.

Portrætserie on location

3.500 kr. (incl. moms) + transport (gratis i Odsherred).

Du bestemmer, hvor vi skal mødes, og jeg sætter ca. 1½ time af til selve fotograferingen.

Efterfølgende udvælger jeg de bedste billeder og uploader dem til et lukket galleri på nettet, så du kan vælge mellem dem. Herefter færdiredigerer jeg de 5 valgte billeder.

Portrætserien er oplagt, hvis du har brug for forskellige typer af portrætter (fx. mere eller mindre formelle), eller hvis du ønsker portrætter af flere personer (fx. en familie, der gerne vil have billeder af børnene hver for sig og nogle, hvor alle er sammen).

I prisen er inkluderet: 5 portræt leveret som elektroniske filer i høj opløsning. Hvis du ønsker flere portrætter, kan de tilkøbes for 250 kr. pr. stk.

Studie

 

Atelieret er desværre lukket lige nu

På grund af ombygning er atelieret desværre lukket lige nu, så det er kun muligt at få taget portrætter on lokation. 

Ro til at arbejde med udtrykket

En af fordelene ved at fotografere i studie er, at der er en anden ro til at arbejde med det personlige udtryk i billederne. 

Hvis man ikke er vant til at stå foran et kamera, kan det tage noget tid, før man begynder at slappe af og føle sig tilpas i situationen, og det er typisk først der, de gode billeder begynder at komme. 

Professionelt lys

De lamper, jeg har i studiet, giver også bedre mulighed for at arbejde mere kontrolleret med lyset. Man kan vælge mellem hvid, grå eller sort baggrund.

Priser

 

Portræt i studie

1500 kr. for 20 minutter i studie + redigering af 1 portræt (incl. moms)

2.500 kr. for 45 minutter  i studie + redigering af 1 portræt (incl. moms)

Hvis du er vant til at stå foran et kamera, eller bare har brug for et hurtigt billede  med profesionelt lys, så kan du vælge kun at booke 20 minutter i studiet.

Hvis vi skal arbejde mere med dit personlige udtryk, og du måske lige skal have ro til at kunne slappe af foran kameraet, så vil jeg anbefale, at du booker 45 minutter i studiet.

I prisen er inkluderet: 1 portræt leveret som elektronisk fil i høj opløsning. Hvis du ønsker flere af portrætterne, kan de tilkøbes for 250 kr. pr. stk.

Tidligere indlæg:

 

Forsidefoto

Forsidefoto

Vi har fotograferet denne søde korthusbyggende familie til forsiden af TrygFondens Trykhedsmåling