Erhverv

Foto, video, tekst, web og branding 

Foto B2B

 

Stemningsbilleder

Billeder er i høj grad med til at fortælle historien om din virksomhed, dit projekt eller dit produkt. Når vi tager stemningsbilleder til hjemmesider eller annoncer, så går vi meget op i, at det er den helt rigtige historie, de får fortalt. 

Erhvervsportrætter

Vi kommer gerne ud og tager portrætter på virksomheden. Det kan både være et enkelt setup med nogle fotolamper, hvor alle medarbejdere på skift får taget et portræt på samme baggrund, og det kan være portrætter i miljø, hvor  medarbejderen fotograferes i sine naturlige arbejdsomgivelser f.eks. ved skrivebordet, i butikken, ved maskinerne osv.

Produktbilleder

Vores styrke ligger i at tage billeder af proukter i miljø eller billeder, hvor vi arbejder mere konceptuelt med at vise produktet – med andre ord: billeder der også fanger stemninger og taler til følelserne.

Vi kan sagtens tage traditionelle pack-shots til f.eks. webshop, tilbudsaviser ol., men typisk vil et at de dedikerede pack-shotfirmaer være et mere oplagt valg, hvis det kun er pack-shots, man har brug for.

Visuel branding

 

Den røde tråd

Dit brand står stærkest, når der er en klar rød tråd i al din kommunikation. Hjemmeside, billeder, grafik, tekst, video, sociale medier osv. skal understøtte den samme fortælling. 

Hjemmesider og content

Vi laver mindre hjemmesider i WordPress og kan også hjælpe med indhold – både foto, video og tekst. Det er med til at sikre en stærk og klar sammenhæng.

Ved større projekter eller i det omfang, der er brug for det, inddrager vi nogle af vores dygtige samarbejdspartnere. 

Eksempel:

Møbelpolstrer og kunsthåndværker Christine Smith havde brug for at få brandet sine Mosaik-møbler til et internationalt publikum.

Vi har stået for den visuelle brandig, designet hjemmeside inklusiv alt indhold, og lagt en strategi for, hvordan det skal spille sammen med sociele medier.

Hjemmesiden kan ses her: christinesmith.dk

Tidligere indlæg:

 

Sammen om Odsherred

Sammen om Odsherred

Vi har været rundt i Odsherred for at tage billeder til kampagnen “Sæt pris på Odsherred”

Bammer i studiet

Bammer i studiet

Møbelpolstrer og kunsthåndværker Christine Smith har skabt denne utroligt lækre børnestolsserie.