Erhverv

Foto, video, tekst, web og branding 

Foto B2B

 

Stemningsbilleder

Billeder er i høj grad med til at fortælle historien om din virksomhed, dit projekt eller dit produkt. Når jeg tager stemningsbilleder til hjemmesider eller annoncer, så går jeg meget op i, at det er den helt rigtige historie, de får fortalt. 

Erhvervsportrætter

Jeg kommer gerne ud og tager portrætter på virksomheden. Det kan både være et enkelt setup med nogle fotolamper, hvor alle medarbejdere på skift får taget et portræt på samme baggrund, og det kan være portrætter i miljø, hvor  medarbejderen fotograferes i sine naturlige arbejdsomgivelser f.eks. ved skrivebordet, i butikken, ved maskinerne osv.

Produktbilleder

Min styrke ligger i at tage billeder af proukter i miljø eller billeder, hvor jeg arbejder mere konceptuelt med at vise produktet – med andre ord: billeder der også fanger stemninger og taler til følelserne.

Jeg kan sagtens tage traditionelle pack-shots til f.eks. webshop, tilbudsaviser ol., men typisk vil et at de dedikerede pack-shot-firmaer være et mere oplagt og billigere valg, hvis det kun er pack-shots, man har brug for.

Visuel branding

 

Den røde tråd

Dit brand står stærkest, når der er en klar rød tråd i al din kommunikation. Hjemmeside, billeder, grafik, tekst, video, sociale medier osv. skal understøtte den samme fortælling. 

Hjemmesider og content

Jeg kan lave mindre hjemmesider i WordPress, men vil normalt anbefale, at man bruger folk, der er mere specialiserede, til det tekniske. Til gengæld hjælper jeg gerne med  layout og struktur og med indhold – både foto, video og tekst. Det er med til at sikre en stærk og klar sammenhæng.

Ved større projekter eller i det omfang, der er brug for det, inddrager jeg nogle af mine dygtige samarbejdspartnere. 

Eksempel:

Møbelpolstrer og kunsthåndværker Christine Smith havde brug for at få brandet sine Mosaik-møbler til et internationalt publikum.

Jeg har stået for den visuelle brandig, designet hjemmeside inklusiv alt indhold, og lagt en strategi for, hvordan det skal spille sammen med sociale medier.

Hjemmesiden kan ses her: christinesmith.dk

Tidligere indlæg:

 

Bammer i studiet

Bammer i studiet

Møbelpolstrer og kunsthåndværker Christine Smith har skabt denne utroligt lækre børnestolsserie.