Om Goldmann Visuals

Signe Goldmann & Josephine Goldmann

Professionelle fotografer med base i Odsherred

Goldmann Visuals har base i det sydlige Odsherred og blev startet af Signe Goldmann i 2015. I 2018 trådte datteren Josephine Goldmann ind i firmaet som fotografelev.

Selvom fotografiet spiller den centrale rolle, så spænder opgaverne bredt og rummer også kommunikation, presse, web, video og branding. De har desuden et godt netværk blandt andre mediefolk, som de kan trække på.

Stemninger, følelser og lokalt engagement

Goldmann Visuals har valgt primært at fokusere på lokale opgaver. Det stiller rigtig store krav til alsidigheden, men det giver samtidig en stor nærhed – ikke bare fysisk men også følelsesmæssigt.

De tager dog også opgaver andre steder i landet, og bliver typisk valgt for deres evne til at fange stemninger og følelser i deres billeder, uanset om det er magasinforsider eller bryllupper.

Fra maj 2021 er Josephine den primære fotograf

Fra midten af maj 2021 arbejder Signe fuld tid for Ritzau Scanpix, og fra august 2021 til september 2022 flytter hun til Viborg for at tage fotografuddannelsen på Medieskolerne.

Hun vil komme hjem en del weekender, så hun stadig kan hjælpe til ved f.eks. bryllupper, hvor der skal være to fotografer, men ellers er det Josephine, der primært tager sig af opgaverne i den periode.

Se mere her

Signe Goldmann

 

Fotografmester

Signe er selvlært fotograf og har taget billeder siden hun var helt ung. Da hun i 2014 flyttede til Odsherred, valgte hun at tage springet og gøre fotografiet til en levevej.  Hun blev i december 2017 godkendt som fotografmester, så hun kunne tage sin datter som elev.

Retoriker

Signe har desuden en bachelor (og det meste af kandidatuddannelsen) i retorik fra Københavns Universitet og har tidligere haft eget kommunikationsfirma og arbejdet med kommunikation, politik og projektledelse.

Det har derfor været helt naturligt for hende at kombinere fotografiet med tekst og ikke mindst at tænke det hele ind i en større sammenhæng med et stærkt blik for strategisk kommunikation og branding.

Fra 2011 og 4-5 år frem var Signe også en aktiv blogger, og var bl.a. med til at starte blogmagasinet Havefolket.

Politisk engagement

Signe har en fortid i politik og har bl.a. siddet 8 år som medlem af Københavns Borgerrepræsentation med ordførerskaber indenfor miljø- og beskæftigelsespolitik.

I dag er hun aktiv i Dansk Journalistforbund, hvor hun sidder i hovedbestyrelsen og i bestyrelsen hos DJ-Fotograferne, og hun har bl.a. fokus på at skabe bedre vilkår for freelancere og små selvstændige i mediebranchen.

Foto: Pia Tromborg

Josephine Goldmann

 

Fotografelev

Josephine startede som fotografelev i firmaet januar 2018 og er tilknyttet fotografuddannelsen ved Medieskolerne i Viborg, men hun har hjulpet til i firmaet som fotograf-assistent siden det startede.. 

Hun har tidligere gennemført grundforløbet på Film- og TV produktions-uddannelsen (også på Medieskolerne i Viborg).