Om Goldmann Visuals

Signe Goldmann

Professionel fotograf med base i Odsherred

Goldmann Visuals har base i det sydlige Odsherred og blev startet af Signe Goldmann i 2015. I 2018 trådte (datteren) Josephine Goldmann ind i firmaet som fotografelev frem til årsskiftet 2021/2022.

Selvom fotografiet spiller den centrale rolle, så spænder opgaverne bredt og rummer også kommunikation, presse, web, video og branding. Signe har desuden et godt netværk blandt andre mediefolk, som hun kan trække på.

Stemninger, følelser og lokalt engagement

Goldmann Visuals har valgt primært at fokusere på lokale opgaver. Det stiller rigtig store krav til alsidigheden, men det giver samtidig en stor nærhed – ikke bare fysisk men også følelsesmæssigt.

Hun tager dog også opgaver andre steder i landet, og bliver typisk valgt for hendes evne til at fange stemninger og følelser i sine billeder, uanset om det er magasinforsider eller bryllupper.

Signe Goldmann

 

Fotograf

Signe startede som selvlært fotograf og har taget billeder siden hun var helt ung. Da hun i 2014 flyttede til Odsherred, valgte hun at tage springet og gøre fotografiet til en levevej.  Hun blev i december 2017 godkendt som fotografmester, så hun kunne tage sin datter som elev.

I maj 2021 startede Signe fuld tid hos Ritzau Scanpix, som efterfølgende sendte hende afsted til Medieskolerne i Viborg fra austust 2021 til september 2022, hvor hun fik sit Svendebrev som udlært fotograf.

Retoriker

Signe har desuden en bachelor (og det meste af kandidatuddannelsen) i retorik fra Københavns Universitet og har tidligere haft eget kommunikationsfirma og arbejdet med kommunikation, politik og projektledelse.

Det har derfor været helt naturligt for hende at kombinere fotografiet med tekst og ikke mindst at tænke det hele ind i en større sammenhæng med et stærkt blik for strategisk kommunikation og branding.

Politisk engagement

Signe har en fortid i politik og har bl.a. siddet 8 år som medlem af Københavns Borgerrepræsentation med ordførerskaber indenfor miljø- og beskæftigelsespolitik.

I dag er hun aktiv i Dansk Journalistforbund, hvor hun sidder i hovedbestyrelsen og i bestyrelsen hos DJ-Fotograferne, og hun har bl.a. fokus på at skabe bedre vilkår for freelancere og små selvstændige i mediebranchen.

Foto: Pia Tromborg

Tidligere indlæg:

 

Kontoret er flyttet

Kontoret er flyttet

Kontoret er flyttet fra Annebergparken til Skamlebæk i det sydlige Odsherred.