Tilbage i Odsherred

18. Sep. 2022 | Forside, Om os, Svendeprøve

Veloverstået Svendeprøve

Så er jeg tilbage i Odsherred igen, denne gang med et Svendebrev, som jeg er meget stolt af.

Det har været en længere rejse med først tre måneder hos Ritzau, som derefter sendte mig afsted 13 måneder på Medieskolerne i Viborg, hvor jeg har taget fotografuddannelsen (på en voksenelev-ordning, hvor jeg kun skulle tage skoleforløbene, da jeg allerede havde praktikken dækket via mine mange år i branchen).

Jeg glæder mig til at tage fat på nye opgaver og bruge al den nye viden, jeg har fået.

Hvis du har lyst til at se de billeder, der indgik i min svendeprøve, kan de ses på Medieskolernes hjemmeside

 Kravet til billederne var: 

  • 5 Arkitekturbilleder
  • 5 Personbilleder
  • 5 Stilleben
  • 10 Frie