Liebhaverfotografer for Nybolig Odsherred

25. Apr. 2020 | Bolig

Tæt samarbejde med Nybolig Odsherred

Vi har gennem nogle måneder haft et rigtig tæt samarbejde med Nybolig Odsherred. Vi hjælper bl.a. med video, tekster, blog og annoncer. Desuden kan vi tilbyde en særlig liebhaverfotografering til de liebhaverejendomme, de får til salg. Her bliver der kælet meget mere for billederne og vinklerne, end der er tid til på en normal boligfotografering, og vi kan virkelig få lov til at bruge vores evner til at indfange stemningerne på stedet.

Vi er rigtig glade for samarbejdet. Opgaverne er både spændende og alsidige og passer godt til os – og så er der den store bonus, at det er nogle fantastisk søde, engagerede og dybt professionelle mennesker, vi arbejder sammen med.

Vi tager fortsat gerne billeder for arkitekter, hoteller, sommerhusudlejere eller boligsælgere, der selv står for boligsalget (det kan du læse mere om her). Men pga. det tætte samarbejde med Nybolig, arbejder vi ikke for andre mæglerkæder. 

En drøm af et sommerhus

En af de fantastiske liebhaverejendomme, vi har fotograferet, er denne drøm af et sommerhus i Korshage ved Rørvig. Et gennemført lækkert sted!

Du kan se mange flere billeder fra sommerhuset og læse mere på selve boligannoncen her hos Nybolig Odsherred