Michelinkokke
Vi havde vores ilddåb som madfotografer, da den lokale Michelin kok Claus Henriksen fra Dragsholm Slot i selskab med stjernekokken Francis Cardenau og den lokale aspargeskonge Søren Wiuff stod for en fem retters gourmetmenu med tang.
Det foregik i forbindelse med tangfestivallen i Anneberg Kulturpark, hvor vi gennem alle tre dage tog billeder af de mange forstellige arrangementer, udstillinger, debatter mm. – og lørdag aften var der gourmemiddag på programmet.
Madfotografering
Vi har selvfølgelig taget billeder af mad før, når vi har dækket forskellige arrangementer, men der er forskel på hurtige event-biller af mad i forbifarten, og så på at arrangere et setup med studielamper og stativer.
Vi havde kun ganske få minutter til at fotografere hver ret, inden den skulle serveres, så der var ikke mulighed for at rette så meget til undevejs. Med mere tid og mere øvelse kan vi sikkert gøre det bedre, men af en debut at være, så er vi nu ret godt tilfredse.